Dream~Power
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

La cascada *hihi*

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Kera

Kera

Data de înscriere : 22/08/2010

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 9:22 pm

Ma luptam cu sabia mea undeva pe iarba, langa cascada. Ma antrenam, luptand cu un adversar imaginar, la fel ca la orele de scrima. Trebuia sa ma mentin in forma.
Era trecut de miezul noptii, iar eu faceam acest antrenament de mai bine de 6 ore. Mi-am bagat sabia in teaca si m-am asezat pe iarba umeda. Am inchis ochii, dar am simtit cum cineva ma trage de par, acum despletit. Am deschis lenes ochii si am vazut-o pe Yomi, draga mea pisica neagra. Am zambit si am luat-o in brate, mangaindu-i urechiusele. Aceasta s-a intins lenes si a tors, multumita ca o alintam.
Sus In jos
Demo

Demo

Varsta : 30
Localizare : prin flacarile Iadului

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 9:47 pm

Eu zburam pe langa cascada jucandu-ma cu niste lilieci apoi observ o fata jos,pe iarba si aterizes in fata ei la 30 de metri.
-HEY YO! Deranjez? o intreb eu prietenos pe fata in timp ce faceam semnul paci cu degetele.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 9:49 pm

Mi-am ridicat privirea de la pisica si am pus mana pe teaca. Dar cand am vazut o fata, am pus sabia la loc oftand.
-Nu,chiar deloc. i-am zis eu acesteia.
Sus In jos
Demo

Demo

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 9:53 pm

Zbor langa fata si ma asez cu grija ca sa nu fac prea mult aer si sa nu o lovesc cu aripile.
-Ce cauti aici la ora asta? Eu am insomnii si oricum dorm mai mult ziua,seman cu un liliac. zambesc eu in timp ce dau scurt din aripi.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 9:55 pm

- Ma antrenez. i-am spus scurt fetei, in timp ce o mangaiam pe Yomi si am aratat spre sabia de la cureaua mea.
Sus In jos
Demo

Demo

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 9:59 pm

-Antrenamente huh? Cool..esti un fel de ninja,sau asasin,sau samurai...sau ce esti? o intrebam eu nehotarata pe fata de langa mine pana mi se incruca limba in gura.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:01 pm

Am inceput sa rad.
-Sunt cred ca de toate...Sunt asasin platit, dar hai sa zicem ca mai am si unele treucuri in mana.
Sus In jos
Demo

Demo

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:07 pm

-Si mai tare! Eu nu sunt decat un demon platiti sa se prosteasca la circul ciudatiilor. zic in timp ce chicoteam.
Vreau sa ma indinnd pe spate dar nu vad ca era un copac in spatele meu si ma las ca un sac de cartofi,reusesc sa dau cu capul de el de geniu ce eram.
-OOOOOOW! CAPU MEU! COPAC BLESTEMAT! Cine la mutat aici,ca adineauri nu era. zci in timp ce ridicam pumnul spre copac cu cealalta mana frecandu-ma pe cap.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:10 pm

Am inceput sa rad in hohote, iar Yomi sa se ascunda in bratele mele. Fata asta era foarte haioasa.
-Hai da incoace, a te ajut eu! i-am zis, indemnand-o sa-mi arate cucuiul.
Sus In jos
Demo

Demo

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:24 pm

Ii arat partea capului unde era cucuiul nu prea mare si o las sa faca ce vrea io ascultand sunetul cascadei din apropiere.
-Vrei sa facem o baie? o intreb eu in timp ce incerc sa ma uit la ea.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:34 pm

Mi-am pus mana pe cucuilui fetei, iar in jurul palmei mele s-a format o aura neagra, si pac! Gata! Cucuil i s-a vindecat.
-Baie? Nu stiu... Nu imi plac costumele de baie.... i-am zis eu, indiferenta.
Sus In jos
Demo

Demo

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:40 pm

-Cine a zis ceva de costum de baie? costumul lui Eva e la fel de bun. zic chicotind.
Imi pun mana pe cap si observ ca nui cucuiul si fac o fata de copil care tocmai ii aratasei cum disparuse o cladire.
-COOL! zic eu scurt in timp ce ma ridic si ma duc spre cascada.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:41 pm

-Nu merci, nu fac asa ceva! i-am zis razand si privind-o cum se intreapta spre cascada.

Ce? Era nebuna?! Sa fac baie dezbracata?!
Sus In jos
Demo

Demo

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:51 pm

-Da bine,cum vrei,nu te oblig. zic in timp ce-mi dau pantalonii si bluza jos ramanad doar in lenjerie care aducea ca cea de lolita,apoi imi dau si stienul care il arunc intr-un copac si dupa ce ma mai apropii nitel de cascada imi dau si chilotii pe care ii arunc pe o piatra si sar in lacul din fata cascadei.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:54 pm

-Ce zici Yomi, ne bagam si noi? o intreb pe pisica.
Era, poate singura pisica careia nu-i era frica de apa.
M-am dezbracat de blugi si tricou si am ramas doar in lenjeria intima, de culoare neagra. Iubeam negrul.
M-am bagat in apa, alaturi de yomi, care ma stropea de zor.
Sus In jos
Yaz

Yaz

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:55 pm

Am aparut intr-un copac observand chiar langa mine un sutien, l-am luat cu doua degete.
-Ohh, ce naiba? femei pe aici? am spus uitandu-ma prin jur.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:57 pm

Am simtit o prezenta in jur, dar n-am bagat de seama. Stateam cu spatele la Demon si m-a jucam cu Yomi. Era foarte placut sa ne scufundam, si chiar asta faceam.
Sus In jos
Airi

Airi

Varsta : 27

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 10:59 pm

Stateam intr-o pestera din spatele cascadei cand aud cum vorbeau niste persoane chiar daca zgomotul cascadei era puternic.Intru in apa si stateam dupa o stanca sa vad daca nu cumva era vreun baiat ca eram doar in lenjerie.
Sus In jos
Demo

Demo

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 11:00 pm

Inot langa fata incepand sa o stropesc si sa ma scufund ca sa ma apar.
-Inotul la miezul noptii e cel mai tare nu? Nui nimeni indiscret prin jur OOOOOOOLE~! strig eu in timp ce imi iau zborul in sus apoi imi dau drumul la cadere facand un mare pleoasc!
Sus In jos
Yaz

Yaz

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 11:02 pm

-Oh my gosh! cred ca am vazut, stai nu... cred ca am halucinatii ! stai iarasi, chiar nu am?! visez, asta e... nu, nu visez .. stai iarasi am gandit cu voce tare?
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 11:02 pm

-Demo! AR fi bine sa te imbraci! Acum!!! i-am zis eu fetei, ridicandu-ma la suprafata.
Mirosea a vampir in jur...
Sus In jos
Airi

Airi

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 11:04 pm

Nu bag in seama zhomotele din copac crezand ca e doar o veverita care inca nu se culcase asa ca ies de dupa stanca.
-Salut fetele.spun timid spre cele doua.
Sus In jos
Kera

Kera

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 11:05 pm

-Mergeti naiba si va imbracati! Ca ne spioneaza un ciudat! le tip eu celor doua, facand pluta pe apa.
Sus In jos
Demo

Demo

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 11:05 pm

-Vampir zici? intreb eu in timp ce miroseam aerul. HYAH! AI DREPTATE! zic in timp ce ma duc in zbor sa-mi iau hainele aruncate la intamplare.
Sus In jos
Airi

Airi

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 11:07 pm

-Si tu nu te imbraci?spun ducandu-ma dupa stanca inrosid in obraji la auzul unui vampir care mi-am dat seama ca era un baiat.Bine ca macar eram in lenjerie ,nu ca Demo.spun uitandu-ma la fata care isi lua hainele de peste tot.
Sus In jos
Continut sponsorizat

La cascada *hihi* Empty
MesajSubiect: Re: La cascada *hihi*   La cascada *hihi* Icon_minitime

Sus In jos

La cascada *hihi*
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dream~Power :: In afara orasului :: Cascada-
Mergi direct la: